B L O G
fShare
0
Pin It

Ko su vozači koji voze automobile sa diplomatskim tablicama? Uglavnom divljaci koji misle da im je time dopušteno sve, pa imaju pravo dovoditi druge u opasnost. Šta radi Policija? Ništa, okrene glavu, ili kako meni jednom reče jablanički policajac na pitanje zašto nije zaustavio divljaka sa CD tablicom ispred "njemu ne smijemo nista". Ma kome ne smijete ništa? Je li to znači da smiju razbacati gomilu djece na cesti samo zato što im je neki konj u kravati dao dopuštenje da mogu imati CD oznaku na automobilu??...

...Slučaj na video snimku se odnosi na drivera u Peugeotu sa diplomatskim tablicama, i poslije što mi se zalijepio za automobil u kojem je pozadi sjedilo dijete, i to na jedno 1,5 metar udaljenosti dovodeći i mene i mog klinca u opasnost, radi toga što on eto ima CC ili CD a u kombinaciji sa ovom udaljenosti to se može čitati i kao GOV** dočekao je da se kolona iz suprotnog smjera prekine i prestigao na mjestu gdje je odvajajuća traka i srećom na njoj niko nije bio. 

Šta poželiti ovakvim primitivcima u automobilima? Ali i onima koji im ovakvo kabadahijsko ponašanje tolerišu? Ograničenje na ovoj dionici je 60km/h, a brzina kretanja automobila iz kojeg se snima je oko 62-63 km/h.

Nije ovo jedini snimak koji imamo.

" frameborder="0" width="580" height="435">