Ulovljeno kamerom

A zašto da pričekate? Pa evo novog, tačnije, malo moderniziranog! S obzirom na fotke, blizu je predstavljanja za javnost. Vjerovatno ćete izvještaj sa neke svjetske, evropske ili regionalne prezentacije čitati na trač-portalu, ako uopće tamo čitate ozbiljnije teme. 

Ovo je ulovljeno kamerom danas, u srednjoj Americi, a ne treba pisati o čemu se radi. I sami vidite :) Mogli su ga i cijelog otkriti, jer bi manje privlačio pažnju.

A evo ga na njemačkim autoputevima u okolini Minhena - BMW serija Z ili ako hoćete konkretno novi Z4. Valjda će tako nositi ime. Video slab, ali iskosite malo glavu radi ugođaja ;)

Mercedes sprema novi GLE. Jako često im se dese neke greške u proizvodnji, sudeći po opozivima (rubrika OPOZIVI), ali ne može im se osporiti da imaju originalan dizajn unutrašnjosti kod svojih modela zadnjih godina. Nastavlja se to i kod novog GLE modela, sudeći po ovoj slici. 

BMW sprema novu seriju 3, a predstavit će je vjerovatno krajem ove godine!

Ovo na fotografiji je očito Renault. Ali koji .... da budem iskren nemam pojma. Moguće je da je ovo nova generacija modela Clio!

Na fotkama je Porsche 718 Boxster Spyder za modelsku 2019. godinu. Navodno ga pokreće 4,0 litarski bokser sa šest cilindara, oslabljen sa 500 na 430 KS. Ovo čitajte kao "moglo bi mu se vratiti tih 70-ak konja koje može imati još". 

Audi sprema model Q8, a evo jedne blic vijesti sa fotografijom straga, da izvinete!

.be

A BMW intenzivno testira novu seriju 8 na njemačkim autoputevima (i putevima). Evo jedan slučajni video od prije dan-dva.

....................

Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button