Poređenja i analize automobila
0
0
0
s2smodern
powered by social2s

Pojedini mediji, koji uglavnom spadaju u žutu štampu, prenose informacije o tome kako su se u prodaji u ...

... Bosni i Hercegovini našle Nokian i Apollo gume. Svi mi imamo neke svoje potrebe i kada su gume u pitanju, no da li se isplati uzeti, a radi uštede od 50-ak maraka na godišnjem ili dvogodišnjem nivou, neke drugorazredne ili trećerazredne brendove kada se radi o gumama za vaš automobil? Nemojte nikada, ali nikada, izgubiti iz vida činjenicu da je guma, neko kaže i pneumatik, jedina stvar koja vaš automobil spaja sa podlogom po kojoj vozite. Ako ona nije OK, onda u nekim situacijama neće pomoći ne znam koji automobil da vozite. A ako je guma OK, provjerena, onda ste i Vi i vaša familija sigurniji, a kada je saobraćaj u pitanju, sigurnost mora biti prvi, pa ako hoćete i jedini prioritet.

Na nezavisnom portalu http://www.tyrereviews.co.uk/Tyre/ nalaze se proizvođači poredani po kategorijama.

U one najbolje spadaju sljedeći:

Vjerovatno ste već i sami došli do zaključka da je bolje ovdje uložiti nešto više novca nego u troškove mobilnog telefona. A ako vam to ne dopuštaju finansijske mogućnosti ..., u gornju grupu upadne i poneki model Fulde, ili Uniroyala, ili .... a pošto njemački ADAC ima jako dobar test pneumatika, i preporučujemo da se posavjetujete sa njihovim mišljenjem.

Klikom ovdje dolazite do njihovog web-portala: https://www.adac.de/infotestrat/tests/reifen/default.aspx 

Možete i na našim prostorima naći nekakvih testova pneumatika, vjerujte, niti mi, niti bilo ko u Bosni i Hercegovini, pa ako hoćete i okolo, niti ima procedure, niti mogućnosti provesti test pneumatika, koji je jedan od najkompleksnijih i zahtijeva velike resurse i vrijeme, kada je poređenje istih u pitanju. 

Još jednom, guma je jedno preko čega se vaš automobil naslanja na podlogu, i to vas drži i u zavojima, i zaustavlja, i ubrzava, i ..... stoga PAMET U GLAVU! Posavjetujte se!

AutoMotoSvijet ima više fanova na Facebook profilu od svih ostalih automobilskih medija u Bosni i Hercegovini zajedno .... preko preko 90.000!

Pridružite se i Vi! ..........................  KLIKNI OVDJE