Vijesti iz Bosne i Hercegovine
fShare
5
Pin It

Par vas pita da li je novi Polo predstavljen u BiH i  zašto nema ništa na portalu o tome. I cijenam! Razlog je jednostavan, to je do uvoznika. On poziva medije koje želi, šalje obavještenja kome hoće, privatna je firma imaju na to pravo, oni iz marketinga za to što rade ne odgovaraju nikome iznad sebe. 

Ovaj medij čija je elektronska adresa vidljiva, istaknuta, kao i FB profil, nisu obavijestili. Njihovo pravo!

I pored činjenice da imamo na Facebook profilu 90.000 ljudi nam prate objave, dok svi drugi automobilski mediji kada se zbroje imaju možda pola od te cifre, njihov marketing vrjednuje ko vrijedi, a ko ne. AutoMotoSvijet i pisanja na njemu su bezvrijedna za njih, objava obavještenja na tom portalu za njih je vrijedi, a niko ovdje nema namjeru gledati u kuglu i nagađati da li se nešto desilo u BiH vezano za brend koji neko takav predstavja. Potražite na žutim portalima i u medijima koji broje čak skoro stotinjak jedinstvenih posjeta danas sa prosječnim vremenom provedenim na portalima im od 2 sekunde. :)

Stvarno, vjerujte, nije do nas! Ima i zanimljivijih stvari za pisati ;) a naslov "Novi Volkswagen Polo u BiH" tražite negdje drugdje ako vas zanima taj automobil.