Ovogodišnji Moto Fest 2023, na banjalučkoj tvrđavi Kastel (25./26./27. maja)

I ove godine kraj maja na banjalučkoj tvrđavi Kastel, rezervisan je za Moto Fest, Banjaluka. Zvanični datumi šestog po redu izdanja Moto Festa 2023, su 25/26/27 maj. I ovoga puta za sve ljubitelje dvotočkaša pripremili smo bogati...

... i sadržajan program koji će tokom trodnevnog trajanja u Banjaluku privući veliki broj posjetilaca iz zemlje, regije i inostranstva.

Organizator događaja Moto klub Stršljen ovaj događaj realizuje sa  ciljem promocije moto sporta i moto turizma u Banjaluci, kao i unapređenja sadržaja i ponude za bajkere koji svake godine u sve većem broju posjećuju ovaj događaj. Banjaluka je zahvaljujući Moto Festu postala prepoznata kao destinacija interesantna za bajkere, koji su osim za vrijeme trajanja događaja sve češći posjetioci našeg grada i okoline. U namjeri i želji da Banjaluka bude ucrtana kao obavezna destinacija na moto rutama bajkera širom svijeta, MK Stršljen nastavlja sa svojim programskim i promotivnim aktivnostima kroz „Moto Fest, Banjaluka“.

Moto sajam, koncerti najpoznatijih izvođača u dnevnom i večernjem programu, dječiji moto fest, moto defile banjalučkim ulicama, stunt vožnje, panoramska razgledanja Banjaluke i okoline, humanitarna tombola...., samo su dio ovogodišnjeg programa Moto Festa 2023.

Uskoro će biti poznati svi detalji programa za ovu godinu. Sve novosti i informacije biće dostupne na zaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details