Toyota Hilux Champ, na Tajlandu 13000 dolara

Nema u nas, ali vrijedno je ovo pokazati. Toyota Hilux Champ, zanimljivo ime mora se proznati, na Tajlandu košta 13605 američkih dolara. U Toyoti su se vodili dizajnom koncepta IMV 0, i evo rezultata. 

Dolazi u dvije varijante čiji su osovinski razmaci 4970 ili 5300 milimetara. Prilagođavanje kupcu je najbolja stvar kod ovog vozila, a Toyota Tajland radi sa preko 100 proizvođača opreme, i u stanju je prilagoditi automobil za svakoga. 

Ispod haube je 2,0 litarski benzinac, najveće snage 137 KS i 183 Nm najvećeg momenta. Može tu biti i 2,7 litarski benzinav, a može i 2,4 litarski dizel. Nevažne karakteristike, jer nema ga u nas. Dolazi sa pet-stepenim ručnim mjenjačem ili 6-stepenim automatikom. Nema opcija pogona na sve točkove. 

Cijena, kao što se vidi iz naslova, a mogao je glasiti kao kod trač medija "Nećete vjerovati koliko košta ova Toyota", je od 13965 do 16425 dolara. Šta u nas možete kupiti za ovaj novac?? 

Možda Toyota BiH nađe načina da pošalje nekoga od ovih koji ne znaju ima li bZ4X mjenjač ili nema, na jedno putovanje na Tajland, da nešto stručno napiše o ovome. O Toyotinom trošku naravno. 

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details