Oglašavanje na portalu AutoMotoSvijet


Zakup oglasnog prostora nije moguć!

AutoMotoSvijet, postoji od ljeta 2009. godine. Po broju fanova, pratilaca, na društvenim mrežama je ubjedljivo najpopularniji automobilski portal u Bosni i Hercegovini. Alexa index, kaže da je najpopularniji automobilski portal u Bosni i Hercegovini (Alexa je u vlasništvu američkog Amazona, i bavi se procjenama posjećenosti web stranica).

Mnogi portali su se od 2009. pojavili, i jednako brzo i nestali, iako su finansijski bili podržani od marketing odjela automobilskih dilera, i to izdašno, kao što se i danas javljaju, i kao što će nestati za godinu dvije.

AutoMotoSvijet je najstabilniji, uredno redizajniran u skladu sa najnovijim tehnologijama u oblasti web sadržaja. Responzivan je od 2016. godine, dakle prilagođava izgled veličini ekrana, radi lakše preglednosti. A što se tiče društvenih AutoMotoSvijet je prisutan na više njih, a izdvajamo Facebook gdje imamo više od 130.000 pratilaca (i preko 90.000 fanova). Pinterest profil je takođe izuzetno posjećen, a mjesečni doseg broji i do pola miliona korisnika mjesečno. Youtube kanal je nešto što se dopunjava video snimcima sa testova, a do ovog momenta video snimci su pogledani oko 1.500.000 puta. I ovaj dio nije prioritetan. 


Facebook profil AutoMotoSvijetahttps://www.facebook.com/autosvijet/

Youtube kanalhttps://www.youtube.com/Automotosvijet

Pinteresthttps://www.pinterest.com/automotosvijet/


Postoji i android aplikacija, a ona se nalazi na Google Play Store, lokacija: 

https://play.google.com/automotosvijet.app=US 

POSLJEDNJI TESTOVI:

TEST: Kia Sportage 1.6 T-GDI LX Fresh

arrow_forward

TEST: Toyota bZ4X FWD EXECUTIVE/ Iskustva sa električnim automobilom

arrow_forward

TEST: Toyota C-HR MC 1.8 HSD 5D E-CVT C-HIC

arrow_forward

Prodajni Savjetnik

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

Profesionalna prodaja rabljenog automobila

More details