Rješenje „Connected Biking” osvojilo žiri CES u Las Vegasu

Stuttgart/Reutlingen – Boschevi eBike Systems dobili su nagradu za inovaciju na sajmu CES® 2021. u kategoriji „Inteligencija vozila i prijevoz” za najnovije rješenje za „Connected Biking”

(op. prev. Povezana vožnja biciklom) – sveobuhvatno puno računalo Nyon. Udruženje Consumer Technology Association (CTA) svake godine dodjeljuje nagradu za inovaciju na sajmu CES za inovacije u tehnologiji i dizajnu potrošačkih proizvoda.

12 bosch ebike 2

„Digitalna rješenja poput putnog računala Nyon proširuju užitak vožnje na e-biciklima i ponovno definiraju mobilnost jer, zahvaljujući njima, ljudi na svoje destinacije stižu na fleksibilan i siguran način, bez stresa”, objašnjava Claus Fleischer, izvršni direktor Boschevih eBike Systems. „Nagrada za inovaciju na sajmu CES® 2021. znak je da su naša nastojanja za unaprjeđenjem te vizije mobilnosti s pomoću naših rješenja Connected Biking prepoznata.”

Sveobuhvatno putno računalo Nyon nudi putnu navigaciju, praćenje tjelesne aktivnosti, funkciju digitalnog zaključavanja, informacije o području na temelju topografije i spajanje e-biciklista na digitalni svijet putem Bluetootha i Wi-Fi-ja. Na taj se način korisnik Nyona spaja na aplikaciju eBike Connect svojim pametnim telefonom i razmjenjuje podatke o rutama i aktivnostima. Biciklist može tijekom vožnje upravljati putnim računalom na jednostavan i intuitivan način putem zaslona na dodir ili upravljačke jedinice. Nyon je u prodaji od listopada 2020.

12 bosch ebike